Announcement

Collapse
No announcement yet.

CRM module in Chromium based browsers

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • CRM module in Chromium based browsers

    Hi

    I have a problem loading the CRM module of Itarian in all Chromium based browsers.. That's Chrome, Brave and Edge.

    I just get the loading dots across the screen and nothing happens. Works fine though in Firefox.


  • #2
    Hello @Ed_Johnson,

    We have created a support ticket in regards to your report and will reach you via your forum registered email for further correspondence.

    Comment


    • #3
      This worked for me in Chrome and in Edge/Chromium

      1. Open chrome Type: chrome://flags in the address bar and press the Enter key
      2. Modify the value for the following to Disabled
      3. SameSite by default cookies
      4. Enable removing SameSite=None cookies
      5. Cookies without SameSite must be secure
      6. Relaunch the Google Chrome browser and then log in to the portal again.

      Comment


      • #4
        Originally posted by Bdjtech View Post
        This worked for me in Chrome and in Edge/Chromium

        1. Open chrome Type: chrome://flags in the address bar and press the Enter key
        2. Modify the value for the following to Disabled
        3. SameSite by default cookies
        4. Enable removing SameSite=None cookies
        5. Cookies without SameSite must be secure
        6. Relaunch the Google Chrome browser and then log in to the portal again.
        Thanks.. Already sorted now but that's pretty much what I did.

        Thanks again

        Comment

        Working...
        X