Announcement

Collapse
No announcement yet.

Portal login problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ed_Johnson
    replied
    Originally posted by monster-it View Post
    No still not working our end on one.comodo.com
    Yeah there's already a discussion on the latest outage here >>

    https://forum.itarian.com/forum/prod...n-broken-again

    Leave a comment:


  • monster-it
    replied
    We have had to go to cam.comodo.com and reset our password then re login to everything again.

    Leave a comment:


  • monster-it
    replied
    No still not working our end on one.comodo.com

    Leave a comment:


  • ntelogic
    replied
    We are able to login on both the portal and remote control. Thanks!

    Leave a comment:


  • BOSS
    replied
    I was able to log in this morning also.

    Leave a comment:


  • eztech
    replied
    All good here now. Thanks guys!

    Leave a comment:


  • melih
    replied
    It seems like a database issue. We moved to a new DB node and things are working now.
    Post mortem analysis is being conducted now.
    Sorry for the inconvenience

    Leave a comment:


  • Ed_Johnson
    replied
    Seems to be working now for us.

    Leave a comment:


  • PremJkumar
    replied
    Hi,

    We had an intermittent issue, it should be resolved now. Please check and let us know if you still face any issue.

    Kind Regards,
    PremJK

    Leave a comment:


  • eztech
    replied
    I can also report still being unable to login at all today. Any updates or an ETA?
    Thanks!!

    Leave a comment:


  • fatih
    replied
    Hi everyone

    Our apologies for the inconvenience created by our systems. There seems to be a problem on the backend authentication service, and there are intermittent access issues to the portal. Sometimes it works but mostly not. The issue seems to be with overloaded system by database queries. All the team members are involved and try to resolve this issue. We'll let you know when it's fixed.

    Kind Regards,
    Fatih

    Leave a comment:


  • ailan
    replied
    Yes, I also couldn't log in now: Wrong credentials message and captcha.
    Had to fall back on Teamviewer.

    Leave a comment:


  • Ed_Johnson
    replied
    Service status is reporting there is an issue with sign in Capture.PNG

    Leave a comment:


  • BOSS
    replied
    I have had this issue for about a week, but it was letting me in after a few tries, now I can not get in at all??
    Either says something went wrong, try again later, or username and password do not match??

    Leave a comment:


  • Dave Kotula
    replied
    I am having trouble with Remote Control as well. It will not allow me to login, it displays server error.

    Leave a comment:

Working...
X