Announcement

Collapse
No announcement yet.

Itarian login broken (again)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Itarian login broken (again)

    What is going on with Itarian? https://us.itarian.com gives the message "Something went wrong, please try again later" when trying to log in and Remote Control by Itarian gives the message "server retrrun error with code undefined"

    Your service breaks more than anything else I have ever seen, paying customers rely on this software.

  • #2
    This appears to be a geographical issue in nature as I can log in to Itarian from Eastern US but not from Western Canada.

    Comment


    • #3
      Web login now working however Remote Control by Itarian still not working

      Comment


      • #4
        Hi terry.r,

        Sorry for the trouble you faced. Can you please verify if you still have any issue.

        Kind Regards,
        PremJK

        Comment


        • #5
          and again....

          Capture.PNG

          Comment


          • #6
            Anyone else having problems with login into the platform again at present?

            Comment


            • #7
              Yea I can't login again either this morning

              Comment


              • #8
                Originally posted by eztech View Post
                Yea I can't login again either this morning
                Seems to be happening far too often at present. We pay for this service and the very least we deserve is an explanation.

                Couple of weeks ago reason was explained as a corrupt DB. Would be interested in knowing the reason for the last few platform outages.

                I suspect they dont have 24h staff for the platform as issues sometimes take a long period before being noticed. As per this one now being over an hour with no recognition or notification in the service status page of the problem.
                Last edited by Ed_Johnson; 02-22-2021, 10:00 AM.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Ed_Johnson View Post

                  Seems to be happening far too often at present. We pay for this service and the very least we deserve is an explanation.

                  Couple of weeks ago reason was explained as a corrupt DB. Would be interested in knowing the reason for the last few login issues.
                  Agreed. Working in IT we understand problems occur, but communication is vital. If I had to guess, maybe this is related to the corrupt DB and they having more residual issues than they first realized. Not sure what their setup is, but I've dealt with some DB corruption that caused alot of pesky issues later on, especially doing future upgrades..etc. I'm sure they will get it under control, but more communication is definitely needed.

                  EDIT: And as I post this, I'm now able to login

                  Comment


                  • #10
                    Hi, We cannot login to one.comodo.com either. if it is a db issue then please fix.

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by eztech View Post

                      EDIT: And as I post this, I'm now able to login
                      I'm still getting the CAPTCHA followed by the dreaded 'Something went wrong'





                      Comment


                      • #12
                        Seems to be regional or just very random. I'm in US Eastern

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by eztech View Post
                          Seems to be regional or just very random. I'm in US Eastern
                          Yeah Europe here and still cant get in. coming up to three hours now yet service status still not aware of the problem.

                          Comment


                          • #14
                            Europe here too and same issue for some users.

                            Comment


                            • #15
                              Odd thing.. (luckily) just walked into a different office and one of the computers is still logged into the platform, so at least we can enrol the new endpoints. Still unable to login though from other computers. 3.5 hours now and still no notification of a problem on Comodo's service status. Do they only work US office hours?

                              Comment

                              Working...
                              X