Announcement

Collapse
No announcement yet.

Notifications and tray settings

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Notifications and tray settings

    Am I able to adjust these settings? They are grayed out in my console, and I would like to have the option to have a tray icon and send/receive notifications.

  • #2
    Hello rhayes@lighttechinc ,

    The notifications and tray settings for the RMM agent were disabled a while ago, when the agent started to run as a service. The menu is still there because, in one of the future releases, they will be reactivated as a new feature.

    Comment


    • #3
      Any idea when this will be re-enabled. And will there be a menu option to access the SD from the tray icon?

      Comment


      • #4
        Hello tImO ,

        The notifications and tray settings for the RMM agent should be implemented in the first half of 2016.
        Last edited by Nick; 11-17-2015, 01:18 PM.

        Comment


        • #5
          I have installed the client on 4 computers and the remote desktop does not work on any of them. After reading the outdated help file it says that I have to request a connection before connecting and I have to do that by chat. In order to chat I have to enable that feature but that feature is grayed out. Is there a way to connect to the desktop or is that feature on hold along with all the options that were once there?
          Last edited by Charger440; 11-21-2015, 05:39 AM.

          Comment


          • #6
            Hello Charger440,

            After you install the RMM agent and the device shows up in the Administration console, in order to establish a remote connection on an available/online endpoint, click on "Takeover". After the session is established, from the left side of the new window, select "Remote desktop" from the Deploy tool drop-down list.

            The remote connection should be established automatically, without the need of user's input, because the RMM agent is currently running as a service.

            Please let us know what error messages you receive when trying to establish the connection.

            Comment


            • #7
              Thank you for the response. When I try this I get nothing. I select "Remote desktop" and nothing happens. It would be nice if it gave an error message because at least that would be of some help.

              Comment


              • #8
                Hello Charger440 ,
                Please make sure no other Security software could block the remote on the endpoint side. If that is not the case, please collect a set of logs from these locations:

                Console Logs:
                1. Navigate to:
                C\Program Files (x86)\COMODO\RMM Administration Console ( or to C\Program Files\COMODO\RMM Administration Console)
                2. Edit dbg_config.ini: change Level=7 to Level=15
                3. Wait for the issue to reproduce and then collect Logs from:
                C:\Program Files (x86)\COMODO\RMM Administration Console\logs (or C:\Program Files\COMODO\RMM Administration Console\logs)

                Agent Logs:
                1. Navigate to:
                C\Program Files (x86)\COMODO\Rmm Agent Service (or to C\Program Files\COMODO\Rmm Agent Service )
                2. Edit dbg_config.ini: change Level=7 to Level=15
                3. Wait for the issue to reproduce and then collect Logs from:
                C:\Program Files (x86)\COMODO\Rmm Agent Service\logs (or C:\Program Files\COMODO\Rmm Agent Service\logs)

                Once you have these logs, please email them to c1-support@comodo.com, with a set of screenshots of the problem.
                Thank you for your time !

                Comment


                • #9
                  Actually it just started working... Not real sure why but it's working... Now I have another issue....

                  Comment


                  • #10
                    Hello Charger440 ,

                    What is the new issue that you are experiencing?

                    Comment


                    • #11
                      Nick

                      It was another thread... about the out of order procedures.

                      Comment

                      Working...
                      X